Az első Öt hazai Jogorvoslati Ekcéma

Az ekcéma nem kérdés fájdalmas, bosszantó betegség. Vakarja a bőr, ha támad, akkor csak rosszabb lesz. Számos módja van, hogy ideiglenes megoldást nyújtanak, hogy az ekcéma, vagy a legtöbb a szükséges hozzávalókat talált otthon. Csak egy szó óvatosan bár, ekcéma egy betegség, amit kezelni kell, az orvosi ellátás. Ha az ajánlott kezelések a következő fejezetekben úgy tűnik, hogy az ekcéma rosszabb, hagyja abba a kezelést, forduljon szakképzett orvos.

Szerencsére számos módja van, hogy megszüntesse az ekcéma, illetve kordában tartani.Ekcéma fájdalmas, bosszantó, bőr betegség, ami gyógyítható, ha kezelik megfelelően (különösen, amikor a természetes ekcéma jogorvoslati használnak fel, ami azt majd megbeszéljük később ebben a cikkben). Ez általában befolyásolja a csecsemők, gyermekek, bár a tünetek látható, egészen át a felnőttkort. Nem csak, hogy, de vannak, akik nem ekcéma, míg idősebb lesz.

Az ekcéma tünetei egyénenként változó, de általában hasonló jellemzőkkel. Helyszínen ekcéma által viszketés, bőrpír, vagy száraz, bőrszerű, pikkelyes a bőrünk. Rosszabb, ha folyamatosan karcolás ekcéma, akkor lehet, hogy szivárog, még több fájdalmat okozzon általános.

Szerencsére számos módja van, hogy megszüntesse az ekcéma, illetve kordában tartani.

A leglogikusabb lépés a kezelés lényege, hogy tegyen egy kirándulást a család orvosával, hogy megfelelően ellenőrizhetők. Ezen a ponton, az orvos valószínűleg felírni egy krémet vagy kenőcsöt használni az ekcéma. A veszted, hogy ez a lista tele van erős vegyi anyagok okozhat ekcéma reagálni rosszabb, csak akkor használható, extrém esetekben. Ez az, ahol sok ember fordul természetes ekcéma jogorvoslati segít kezelni, irányítani az ekcéma.

Kókusz Olaj

Alkalmazza a liberális összeget, kókusz olaj, az érintett területen. Ez hidratálja a bőrt, segít megelőzni a bőrszárazság, hámlás. Ha nem tudod kókusz olaj, használni, iszappakolás, mint egy csere. A kókuszolaj könnyen elérhető a drogériákban.

Hideg Borogatást

Szerencsére számos módja van, hogy megszüntesse az ekcéma, illetve kordában tartani.Ezt a két szer egy nap, érezni a megkönnyebbülés. Ez csökkenteni fogja a viszketés, így megakadályozza, hogy a dörzsölés. A hideg borogatást, azonban előfordulhat, hogy felszívja a nedvességet a bőr, így tartani a használati egy minimális számát naponta. Ideális esetben alkalmazni a bőrgyógyász által jóváhagyott krém után a hideg borogatást kezelés.

Tejes Borogatás

A hely egy ruhával mártott tej az érintett területen, s hagyja 15 percig. Csak, mint a kókusz olaj, hidratálja a bőrt, enyhíti a fájdalmat, csökkenti annak a lehetőségét, szárítás, hámlás.

Napozás

A nap fürdőt is el lehet végezni, miközben fürgén a kora reggeli, vagy kocogás közben. Ezt meg kell tenni, mielőtt tíz reggel, mikor a nap sugarai még jó, hogy a bőr még gazdag D-vitamin Után, délelőtt tíz óra van, a nap sugarai már nagyon káros, úgyhogy maradj távol nyitott terek.

Gőzfürdő

Szerencsére számos módja van, hogy megszüntesse az ekcéma, illetve kordában tartani.Kétszer egy nap, hogy megkönnyebbülés. Ha gőzfürdő túl forró, akkor használjon egy enyhe meleg borogatás enyhíti a fájdalmat. Nagyon szorgalmas, ezt így nem tapasztalat, viszketés, gyulladás, újra meg újra.

Minden ember bőre különböző reakciók a jogorvoslati fentiekben. Mindig forduljon szakképzett orvos, ha az ekcéma rosszabbodik, vagy ha nem, megkönnyebbülést éreztem. Ne feledje, hogy maradjon távol a víz a kapcsolatot, kivéve, ha ez szükséges, mert a víz egy ismert ravaszt, hogy az ekcéma a támadásokat. Ez akkor történik, amikor a bőr nedves lesz, nem hidratáló kell alkalmazni. Ha a víz elpárolog, a bőr maradt száraz, ez okozza az ekcémát, hogy rosszabb.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *